Skip to main content

KK Käkelä Oy on ammattitaitoinen huoltoyhtiö Kuusamossa. Kiinteistönhuollon palveluihimme kuuluvat kiinteistönhoito, huoltotyöt, ulkoalueiden kunnostukset sekä siivoukset. Räätälöimme kiinteistöhuollon palvelut kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Palvelumme avulla varmistat, että kiinteistösi pysyy hyvässä kunnossa, toimii tehokkaasti ja tarjoaa turvallisen ja mukavan ympäristön asukkailleen tai käyttäjilleen.

Huoltotyöt

Huoltoyhtiön tekniset huoltotyöt sisältävät erilaisia kiinteistön tekniseen ylläpitoon ja laitteiden huoltoon liittyviä tehtäviä. Tällaisia ovat esimerkiksi:

  • Ilmanvaihtojärjestelmän tarkastukset
  • Sähkötyöt
  • Ulkoalueiden hoito
  • Putkistojen kunnossapito
  • Turvajärjestelmien seuranta ja valvonta
  • Lämmitys-, ilmanvaihto- ja vesijärjestelmien huolto
  • Palovaroittimien, sprinklerijärjestelmien ja muiden turvallisuuslaitteiden tarkistus ja huolto

Kiinteistönhoidon ja huoltotöiden tarkoitus ylläpitää, parantaa kiinteistösi kuntoa ja arvoa sekä pitää huolta sen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä.

Talvikaudella tehtäviin ulkotöihin kuuluvat esimerkiksi lumen poisto, hiekoitukset ja auraukset. Kesäkaudella töihimme kuuluvat esimerkiksi kasvillisuuden hoito, nurmikon leikkaus, istutusten kunnossapito ja alueen viheralueiden ylläpito.

Kiireelliset vikakorjaukset ja häiriötilanteiden ratkaisu kuuluvat myös teknisten huoltotöiden piiriin.

Ulkoalueiden kunnostukset

Suunnittelemme ja toteutamme piha-alueiden rakennus- ja kunnostustyöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme myös piharakentamisen työt, joihin sisältyy esimerkiksi pihan pengerrystyöt, kiveykset, leikkipaikkojen asennukset ja viherrakentaminen. Tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja piharemontteihin.

Siivoukset Kuusamossa

Ammattitaitoiset siivoojamme huolehtivat kiinteistösi yleisten tilojen kuten saunojen ja porraskäytävien siivouksesta. Siivouspalveluihimme kuuluvat myös erilaiset suursiivoukset, peruspesut ja vahaukset. Hoidamme tarvittaessa myös kertaluonteiset siivoustyöt kuten ikkunanpesut, varastojen siivoukset tai asuntojen tyhjennykset.

Ota yhteyttä ja hoidetaan kiinteistösi kuntoon!