Skip to main content

KK Käkelä Oy on monipuolinen maanrakennusyritys Kuusamosta. Pitkä kokemuksemme ja vakaa ammattitaitomme maarakennusalalta varmistaa hankkeesi onnistumisen. Palveluihimme kuuluvat talon pohjatyöt, kaivuutyöt, viemäröintityöt sekä ulkoalueiden kunnostukset.

Käytössämme on nykyaikainen kalusto, ja ammattitaitoiset työntekijämme suorittavat Kuusamon alueen kaivuutyöt ja talon pohjatyöt tarkasti ja tehokkaasti.

Kun tarvitset osaavaa maarakennuksen ammattilaista, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Talon pohjatyöt

Rakennuksen pohjatyöt ovat olennainen osa talonrakennusprosessia ja ne vaikuttavat suuresti rakennuksen kestävyyteen ja toimivuuteen. Maanrakennustöillä varmistetaan, että rakennus seisoo vakaalla perustalla. Teemme kaikenlaiset rakennusten pohjatyöt Kuusamon alueella.

Kaivuutyöt

Teemme erilaiset kaivannot rakennustyömaille, salaojajärjestelmille ja kaapeleille. Kaivuutöihin kuuluu myös maanpinnan tasoittaminen, täyttötyöt ja muut maanmuokkaukset rakennustyömailla. Lisäksi teemme tarvittaessa laajempia maansiirtoja.

Viemäröinti

Hoidamme kaikenlaiset viemäröintiin liittyvät kaivuutyöt ja asennukset. Teemme tarvittavat kaivannot ja hoidamme viemäriputkien ja niihin liittyvien osien, kuten kaivojen ja liittymäputkien asennukset. Osallistumme tarvittaessa myös viemäröintijärjestelmien ja viemäriverkon suunnitteluun.

Viheralueiden kunnostukset

Ulkoalueiden maanrakennuksessa suunnitellaan ja rakennetaan viheralueita, kuten nurmikenttiä, istutuksia, kävelyreittejä ja ajoväyliä. Tavoitteemme on luoda viihtyisiä ja toimivia ulkotiloja, jotka kestävät aikaa ja katsetta. Kunnostamme pihat, puistot, kävelyreitit ja muut ulkoalueet Kuusamossa ja sen lähiseudulla.

Kun kaipaat ammattitaitoista maarakennusalan ammattilaista avuksi projektiisi, ota yhteyttä meihin: